Spring til indhold
Nyhed

Passagen mellem Vestergade og Overgade flytter

20-03-2017

Fra Mandag den 3. april skal du krydse igennem området ved Albanigade.

Byggeriet af anden halvdel af p-kælderen er i fuld gang på Fisketorvet, I. Vilhelm Werners Plads og Albani Torv.

Selvom hele området er en del af den samlede byggeplads, er det indtil nu lykkedes os at opretholde en passage for fodgængere mellem Overgade og Vestergade. Passagen lukkes dog midlertidigt hver gang en maskine skal køre fra den ene del af byggepladsen til den anden.

Fra mandag den 3. april kl. 9.00 vil det ikke længere være muligt at holde fodgængerpassagen åben midt på byggepladsen.
Der er flere og flere maskiner, som skal køre på tværs af byggepladsen og snart starter udgravningen af et ca. 10 meter dybt hul i hele områdets udstrækning. Der skal mange steder graves fra husgavl til husgavl.

Du kan stadig komme igennem området

Fodgængere og trækkende cyklister bliver fra den 3. april ledt syd om byggepladsen og krydser over ved Albanigade ud for det Adelige Jomfrukloster. I løbet af sommeren 2017 bliver det også muligt at krydse over på den nordlige side af byggepladsen via Hans Jensens Stræde ved Den Grimme Ælling og ved Fyrtøjet/Fyns Grafiske Værksted. 


Vejvisning på byggehegnet
Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre det så nemt som muligt at finde rundt, mens vi bygger i området. Vi sætter vejvisning op på byggehegnet og fra mandag den 3. april og mindst en uge frem, har vi guider stående ved hegnet, som kan vise vej og svare på spørgsmål.

Læs ofte stillede spørgsmål og svar om passagen her