Spring til indhold
Nyhed

Fra Gade til By underskriver Byg til Vækst aftale

15-08-2017

Partnerskabet bag Fra Gade til By vil gerne understøtte kvalificeret rekruttering og uddannelse til byggebranchen.

Sammen med vores stor-entreprenør Züblin har vi derfor indgået en samarbejdsaftale med Byg til Vækst, som skal være med til at flytte ledige fra arbejdsløshed til uddannelse og beskæftigelse inden for byggefagene.

En Byg til Vækst aftale har blandt andet det formål, at skaffe ledige uden en uddannelse indenfor byggeriet ind på såkaldte snuseforløb, der kan åbne de lediges øjne for mulighederne i branchen og skaffe dem et netværk, der får dem tættere på arbejdsmarkedet.

Samtidig kan en Byg til Vækst aftale hjælpe virksomheder med at leve op til Odense Kommunes sociale klausuler om at beskæftige lærlinge og praktikanter på byggepladserne.

Byg til Vækst er en netværks-forening af arbejdsgivere, fagforeninger, jobcentre, uddannelsessteder og kommuner fra hele Fyn. Formålet er, at så mange ledige som muligt løftes over i beskæftigelse i byggebranchen i forbindelse med disse års mange store fynske anlægsprojekter.

 

Aftalen om Parkeringskælder Syd skal gøre samspillet mellem uddannelsesinstitutioner, jobcenter og virksomheder mere simpelt og smidigt.

Aftalen underskrives tirsdag den 15. august 2017 i den røde Infoboks på Albani Torv.

Læs mere om Byg til Vækst på deres hjemmeside