Spring til indhold
Nyhed

Ny projektchef

01-09-2016

Stig Langsager tiltræder som ny projektchef på Fra Gade til By-projektet den 1. oktober 2016.

Stig Langsager er kendt som en dygtig kapacitet i forhold til store odenseanske byudviklingsprojekter som Odins Bro og Odense Letbane.

Han vil som projektchef for Thomas B. Thriges Gade have ansvaret for opførelse af det sydlige p-anlæg, projektering af det sydlige byrum og udførelse af det nordlige og sydlige byrum frem til projektets færdiggørelse ved udgangen af 2020.
 
Før denne ansættelse har Stig Langsager blandt andet fungeret som projektleder på en række store odenseanske projekter, senest i forhold til koordineringen af By- og Kulturforvaltningens indsats omkring Odense Letbane, som projektleder på Munkebjergvejs forlængelse og tidligere som projektleder for Odins Bro over Odense Kanal.

Stig Langsager vil fra 1. oktober 2016 referere til styregruppen, der varetager den overordnede fremdrift i Thomas B. Thriges Gade-projektet. Styregruppen er nedsat af partnerskabet for Fra Gade til By, der består af Realdania og Odense Kommune. Organisatorisk er Stig Langsager placeret i Bystrategisk Stab i Borgmesterforvaltningen. Stig Langsager er 53 år, gift og bosat i Odense.