Spring til indhold
Nyhed

Fynsk byggebranche viser stor interesse for entreprise udbud

09-01-2014

70 fynske virksomheder har allerede tilmeldt sig informationsmøde om kommende udbud på bygge-entrepriser på omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade og nyt musik- og teaterhus.

For at give den fynske byggebranche bedst mulige betingelser for at byde ind på de mange attraktive entreprise-opgaver i forbindelse med byggerierne på Thomas B. Thriges Gade og det nye musik- og teaterhus, inviterer Fra Gade til By nu branchen til et informationsmøde, hvor de forskellige entrepriser på byggerierne bliver præsenteret.

Udviklings- og entreprenørselskabet KPC, der skal bygge musik- og teaterhuset, og Fra Gade til By vil præsentere ca. 45 udbudspakker på byggeopgaver til en samlet værdi af 520 mio. kr.

70 fynske firmaer har allerede tilmeldt sig mødet, og det glæder projektchef for Fra Gade til By projektet, Svend Heegaard:

”Jeg er meget glad for at KPC har sagt ja tak til at samarbejde med os om at yde den her ekstra service for de fynske virksomheder. Odense er i gang med en rivende udvikling og det er ikke nogen hemmelighed, at vi meget gerne vil give lokale kræfter de bedste betingelser for at kunne byde ind på vores bygge-entrepriser”, siger Svend Heegaard og fortsætter:

”Vi følger selvfølgelig EU-lovgivningen om udbud til punkt og prikke, men vi vil gerne gøre en ekstra indsats, udover det lovpåkrævede, for at få lokale firmaer til at byde ind på opgaverne. Hvem der vinder udbuddene, er der jo en række forskellige kriterier, der afgør, men vi vil gøre, hvad vi kan for at informere den fynske byggebranche om deres mulighed for at få del i opgaverne”

På mødet vil Udvikling Fyn desuden fortælle om mulighederne for, at flere mindre firmaer kan slå kræfterne sammen i konkurrencedygtige konsortier, der kan byde ind på de attraktive entreprisepakker.

Endelig vil Odense Kommunes team for udbud og kontraktstyring informere om de sociale klausuler, der er gældende ved offentlige byggerier i Odense Kommune.

Mødet finder sted mandag den 13. januar på Odense Rådhus.

Bemærk: Tilmelding til mødet er nødvendig

Tilmelding og nærmere oplysninger om tid og sted:
Susan Mortensen på: smor@odense.dk eller telefon: 24 63 83 52.

Fra Gade til By
  • Vestergade 2
  • 5000 Odense C
  • Mail: fragadetilby@odense.dk