Spring til indhold
Nyhed

Besøgstal i Infoboksen boomer

19-08-2013

Sommeren igennem har mere end 5000 lagt vejen forbi Fra Gade til Bys røde Infoboks på Fisketorvet. .

En skønsom blanding af danske og udenlandske turister og interesserede odenseanere har de seneste måneder været inde i Infoboksen for at se udstillingen om omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade.

Rigtigt mange har også været interesserede i de spændende fund fra den arkæologiske udgravning på I. Vilhelm Werners Plads lige overfor Infoboksen. Flere fine ting fra udgravningen har i de seneste måneder fundet spalteplads og sendetid i aviser og tv og det har lokket endnu flere til Odenses centrum for at besøge Infoboksen.

Lørdag den 17. august var den travleste i Infoboksens levetid med 1400 gæster på fire timer. En kombination af spændende arkæologiske fund, åbent hus i udgravningen og en smuk udstilling af blomsterkunstneren Uffe Balslev i forbindelse med Blomsterfestivalen, har lokket ekstra mange gæster indenfor.

En Infoboks – to udstillinger

Infoboksens faste informationsmedarbejder fik da også hurtigt travlt med de mange interesserede gæster:

”Mange kommer fordi de har hørt om de fine fund fra udgravningen, men der er stadig også rigtigt mange, der kommer for at se, hvordan byen kommer til at se ud i de kommende år, og hvordan omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade kommer til at forløbe.” siger Kirsten Linde Larsen og fortsætter:

”Det fungerer rigtigt fint med de to sideløbende udstillinger. Lige meget hvilken en af dem, du kommer ind for at se, så får du en ekstra oplevelse med hjem, og det er vores gæster generelt set meget glade for.”

Infoboksen har sin egen facebook-side, hvor man kan læse nyt om spændende fund fra den arkæologiske udgravning og om spændende arrangementer i Infoboksen.

Læs meget mere på facebook.com/infoboksen.

Fra Gade til By
  • Vestergade 2
  • 5000 Odense C
  • Mail: fragadetilby@odense.dk